Kommer du från en bostadsrättsförening? Klicka här för att läsa mer.

EL

Det är viktigt för oss att utföra elinstallationer med bästa struktur, dokumentation och säkerhet.

Elkraft Projektering

Projektering

Vi står för konstruktion, dimensionering, arbetsplanering, riskanalyser, materialval och beredning. Projektering är den största och viktigaste delen i vår bransch.


Elkraft Installation

Installation

Alla våra installationer följer elsäkerhetsverkets föreskrifter. Säkerheten prioriteras alltid för att uppnå en god elsäkerhetsteknisk praxis.


Elkraft Dokumentation

Dokumentation

Att dokumentera är nyckel till en långvarig livslängd och en lättare drift. Vi tar hand om dina ritningar, mätprotokoll, intyg och mer


Styr/Regler

Styr/Regler system för samtliga begäran, vi anpassar och bygger styrautomatik efter just dina behov.

Styr/Regler Smarthome

Smarthome

Smarthome är en trygg och komfortabel lösning för dig att förenkla din vardag i ditt hem. Med smarthome kan du skräddarsy dina personliga behov för att styra och anpassa hemmet så som du önskar.


Styr/Regler Belysningautomation

Belysningautomation

Vi har helhetslösningar för att du ska kunna styra din belysning på ett enkelt och smidigt sätt, anpassat speciellt efter dina behov.


Styr/Regler Fastighetstyr

Fastighetstyr

Är du en fastighetsägare? Så får du inte missa de viktiga detaljerna. Vi ger dig en helhets övervakning så att du som fastighetsägare kan övervaka och styra fastighetens värme, ventilation, belysning och larm.


Hissar

Det är livsviktigt att man följer säkerhets skrifter vid hissinstallationer.

Hiss Modernisering

Modernisering

Vi moderniserar och optimerar hissar till dina personliga önskemål. Allt från utseende, funktioner, uppgraderingar och ombyggnationer.


Hiss Reparation

Reparation

Under våra servicebesök ser vi till att smörja hissens mekaniska komponenter och rengör massa smuts. Viktigt under reparation att ha rätt reservdelar och verktyg för att kunna reparera hissen.


Hiss Underhåll

Underhåll/service

Vi vill åtgärda problemen i förväg och ge hissarna en långvarig livslängd. Därför servar vi dina hissar samt förebygger med underhållsplan och åtgärdsplan för respektive hiss.


Be oss om offert

Vi svarar inom 24h